Hem » Portfolio » Kommunikationscoaching

Kommunikationscoaching

 kommunikationscoach5

Även om jag har en bakgrund i visuell kommunikation är min kärlek för ord lika stor. Mitt deltagande i oräkneliga bokprojekt och att ständigt kastas in i nya sammanhang och produktioner har gett mig en fingertoppskänsla för vad som funkar och inte – hur man når fram genom bruset. Om du står och stampar och känner att du skulle behöva hjälp att ta dig vidare är jag ditt hemliga vapen. Den som lyssnar, ställer dom där besvärliga frågorna och tror på dig när du själv tvivlar.

 

Kommunikationscoaching – ENSKILD

kommunikationscoach
Har du kommit till punkten då du insett att du behöver stöd och hjälp att förverkliga ditt projekt? Är du ute efter någon som kan vara ditt bollplank? Oavsett om du brottas med upplägget, behöver någon som håller dig tillräknelig under tiden eller hjälper dig med pressrelease och att nå ut så lovar jag att kärleksfullt ”tvinga dig till framgång”.

 

Kommunikationshjälp – GRUPP

kommunikationscoach3

Om det känns som ni skulle behöva ärlig feedback från en utomstående, nya infallsvinklar eller bara en kreativ krydda kan ni plocka in mig för att delta på ett möte, eller återkommande under ett projekt. Självklart med full sekretess.

 

Tillbaka till PORTFOLION            Till KONTAKT