Aktuellt

Våra rum – inne eller ute

1 april – 11 april 2021:

Trots att majoriteten av den årliga konstrunda blivit inställd i år på grund av pandemin går det ändå att uppleva ny konst. I påsk öppnar en variationsrik utställning på bägge sidor om Stora Södergatan i Lund. Det är dockmakaren Petra Lo Löfmarck och jag, serietecknaren Jenny Holmlund och miniatyrmakaren Jenny-Anne Boström Myrberg som ställer ut våra verk under titeln ”Våra rum – inne eller ute”.

VAR: På Stora Södergatan 12, Lund samt snett över gatan hos Myrberg Röstlund Inramning & Glasmästeri på Stora Södergatan 27, Lund samt online på vårarum.se från 1 – 11 april

NÄR: Från Skärtorsdagen den 1 april till söndagen den 11 april. Vardagar klockan 16-20, helger klockan 12-17. Vernissage 1 april, klockan 16-20

SMITTSKYDDSINFORMATION: Det att kommer att gå att uppleva konsten i skyltfönster på var sida om Stora Södergatan. Halvvägs genom utställningsperioden (6:e april) skiftar vi verken i fönstren med de i rummen. Ni är även välkomna in i lokalerna även om vi bara kan släppa in ett begränsat antal personer samtidigt. Utställningen kommer även finnas tillgänglig online på vårarum.se under utställningsperioden.

Läs mer på Lunds evenemangskalender

Skånska Dagbladet skrev om oss den 1/4 och Sydsvenskan tipsade om utställningen den 31/3


Vinterdröm

1 December 2020 – 14 januari 2021:

Den undre bilden med mig framför affischerna är tagen av fotograf Pierre Ekman

Från 1 december 2020 har Folkets hus i Malmö har ett trevligt utflyktsmål kallat Vinterdröm med stora paket fyllda med konstinstallationer i parken. Del av projektet är Vintergatan där fem serietecknare, varav jag är en, har tolkat sagan om landet Vinterdröm på stora affischer uppsatta längs Norra Parkgatan. Befinner du dig i Malmö så passa på att ta en vinterpromenad och kika på vad vi hittat på! Mina verk kan ses till 14 januari 2021.


Hör gärna av dig om du vill veta mer eller vill jag ska delta i något projekt!

jenny-holmlund-kontakt

Redigera