Hoppa till innehåll

Vad kul att du är nyfiken på vem jag är!

Min intention är att följa mitt hjärta vart det än tar mig, både i mitt liv och mitt skapande. I övrigt är jag som de flesta andra och går vanligtvis upp på morgonen och lägger mig framåt natten – och gör mitt bästa för att njuta av biten mitt emellan!

Allas lika värde är basen i mitt sätt att se på världen. (Människor med människoförakt tycker jag är förbluffande ironiskt.) Intelligens och humor, särskilt i kombination med ett öppet sinne och medkänsla är egenskaper som får mig att vifta på svansen mentalt!

Jag är en typisk kreatör och projektmänniska. Att jobba som illustratör passar mig perfekt eftersom det ger mig insikt i nya sammanhang och låter mig lära mig nya saker. Plus att det nästan får mina spretig universitetsstudier i idéhistoria, företagsekonomi och barnlitteratur m.m att kännas logiska!

Man kan säga att jag är fuskvegetarian (= en sån som blundar för att fiskar inte med bästa vilja kan räknas som grönsaker.) Många människor avstår från kött av nobla skäl. Själv slutade jag när jag var i tjugoårsåldern för jag ville bli sambo med en minigris. Även om det aldrig blev någon liten knorris är jag fortfarande svag för djur – särskilt den fulsöta sorten som sengångare, fladdermöss och jordsvin.

Kultur i de flesta former gör mig glad. Oavsett om det är böcker, teater eller någon överraskande placerad stickgrafitti som piggar upp tillvaron. Och att umgås med människor som inte är allt för förutsägbart möblerade inombords utan utmanar och lockar till skratt!